DaVinci Resolve Training

DOOR CORONA NIET KLASSIKAAL MAAR 1 oP 1 TRAININGEN

De International Colorist Academy is wereldwijd de belangrijkste aanbieder van color-training. Deze trainingen zijn bedoeld voor editors, coloristen, camera-mensen, fotografen en AV-specialisten. Ze zijn geschikt voor iedereen die al een onderdeel van DaVinci Resolve kent, en ook graag de rest wil leren. Als je een Blackmagic Design camera hebt gekocht en je wil je footage graag bewerken in DaVinci Resolve, dan is de Essentials-training een prima startpunt.

Het is handig als je al met een of meer van de onderdelen van DaVinci Resolve bekend bent, maar dat is zeker niet noodzakelijk.

ICA-lessen zijn klein en persoonlijk, alle instructeurs hebben vele jaren ervaring. Boeken en online-video’s zijn nuttige hulpmiddelen maar ze kunnen nooit kennis van een expert vervangen. Er is veel ruimte voor individuele vragen tijdens de hands-on delen van de cursus.

We vragen studenten om hun eigen laptop mee te nemen, afhankelijk van de grootte van de groep is het ook mogelijk om er een van ons te gebruiken (graag in overleg).

Aan het einde van de cursus is er een praktijk examen, als je slaagt ontvang je een ICA Certificate. Ook kun je na deze training het Blackmagic Online Exam doen.

We kunnen de trainingen ook ‘in-company’ geven, neem contact op voor meer informatie.